UČILIŠTE PI Karlovac

e-mail: vez@vez.hr tel: 047 600 280
 
 

PI Karlovac

PI Karlovac je tvrtka koja se bavi izradom programa za vezenje i strojnim vezenjem na tekstilu i raznim drugim materijalima. Izradom lijepog znaka ili loga na raznim predmetima uljepšat ćemo ih ali i obične predmete pretvoriti u promotivni materijal.

štik na haljine i vjenčanice

Tko koristi naše usluge?

  • ugostitelji
  • proizvodni subjekti
  • razna društva (sportska, vatrogasna)
  • udruge

PI Karlovac

Rakovac10, 47000 Karlovac

tel./fax.: 047 600 280 / 600 281

HOTELI I UGOSTITELJSTVO

Vezenje salveta i stolnjaka uljepšat će izgled restorana, a vez ručnika i posteljina učinit će boravak u sobama ugodnijim.
Za vezenje salveta i stolnjaka kao i za vez ručnika i posteljina potrebno je posebnu pažnju posvetiti kvaliteti i postojanosti konca zbog čestog pranja i glačanja pri visokim temperaturama. Vez ručnika, kao i vez salveta mora trajati ili biti jednako lijep toliko dugo koliko traje i sam predmet.Isto tako je nezaobilazno vezenje kuta i znakova na radna odijela  
 

PROIZVODNE FIRME

Izrada znaka na radna odijela kao i vezenje kuta postalo je obavezno kod većine proizvodnih poduzeća. Često su kape sastavni dio radne odjeće, pa je štikanje kapa postalo nezaobilazno.

 

DRUŠTVA

Sportska društva i razne udruge izrađuju svoj promotivni materijal. Najčešće je to štikanje kapa, šalova ili majica. Štikanje kapa, vezenje šalova ili pak vezenje amblema izrađuje se na raznim materijalima i prati razna sportska, humanitarna i druga događanja.
Vezenje amblema izrađuje se za razne ustanove, za vojsku, policiju, vatrogasce i za druga društva.

 

SVEČANI PROGRAM

Svečane prilike bit će uljepšane i još svečanije ako odjeću uljepšamo vezom. Sve češće se može vidjeti vez haljina i vez vjenčanica. Za vez vjenčanica i vez haljina upotrebljavaju se posebni flizelini i folije pa tako izrađeni uzorci izgledaju lijepo, a svečane trenutke čine nezaboravnima.

 


Za sjećanje na lijepe trenutke izrađujemo programe za vez slika prema fotografiji. Vez slika vjeran je originalu. Poklonite li vez slike dragoj osobi ugodno ćete ju iznenaditi. A kao prigodnu čestitku možete dati i vez slike – neka to bude nešto novo.

Ne smijemo zaboraviti na vezenje dječje odjeće. Nema predmeta iz dječje garderobe na kojem nije nešto izvezeno. Za vezenje dječje odjeće bitno je da se uz kvalitetan konac koristi kvalitetan i nježan materijal za učvršćivanje. Odjeća mora biti fina i ugodna za nošenje na golom tijelu

 
 
 
   
© PI d.o.o. 2007